499882063536169
top of page
Budels Logo
HISTORIE SINDS 1870

De Budelse Brouwerij is een familiebrouwerij met een eeuwenoude traditie. Sinds 1870 verankerd in het hart van het Brabantse Budel. Opgericht door Gerardus Arts onder de naam ‘De Hoop’. Inmiddels leiden wij, de vierde generatie van de familie Arts, met veel liefde voor het brouwersvak, de brouwerij.

BUDELS_HOFLEVERANCIER2_edited.png

Vanaf 9 november 2020 mag de Budelse Brouwerij het koninklijke wapen met de toevoeging „Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier”, voeren.

De toekenning van het predicaat Hofleverancier is een mijlpaal in het 150-jarige bestaan van de brouwerij en beschouwen wij als een hommage aan de drie generaties Arts die ons zijn voorgegaan.

 

Gerard, Carine en Harry Arts

Bierbrouwers te Budel

HISTORIE
ACHTERGROND_WEBSHOP_edited.png
HET SYMBOOL VAN
"DE HOOP" 

Het symbool van ‘De Hoop’, het anker, siert het logo van de brouwerij en is voor ons van grote waarde. Het staat voor ‘hoop’, maar ook voor een ontdekkingstocht: proeven van het leven en genieten van de mooie momenten. Een heerlijk gevoel dat we graag met iedereen willen delen. Ontdek de wereld van Budels en geniet van onze smaakvolle en karakteristieke bieren!

ACHTERGROND_WEBSHOP_edited.png
DUURZAAM
VAN BINNENUIT

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is onlosmakelijk verbonden met de Budelse Brouwerij. Alle Budelse Bieren worden klimaatneutraal gebrouwen uit natuurzuivere grondstoffen en zacht brouwwater uit eigen bron. De dertien Biologische Bieren van Budels dragen het EKO keurmerk en zijn Skal gecertificeerd. 

DUURZAAM
ACHTERGROND_WEBSHOP.png
  • Klimaatneutraal gebrouwen

  • Natuurzuivere grondstoffen

  • Zacht brouwwater uit eigen bron

  • Dertien biologische bieren:
    EKO keurmerk en Skal gecertificeerd

  • Duurzame energie

"GEBROUWEN MET ZACHT BROUWWATER UIT EIGEN BRON"

bottom of page